Hej. Vi hedder DS Energy, og tilbyder Energy Management System. Vi arbejder med produktionsvirksomheder, der vil dokumentere og tage ansvar for deres fodaftryk – og bevare en profitabel drift.

Vi kalder det grøn omstilling – uden snyd

Der bliver talt meget om grøn omstilling, fordi energi, ressourcer og CO2 er vigtigt for os alle sammen – for miljøets og pengepungens skyld.

Men hvad er jeres forbrug på el, gas, varme og vand i hal 2? Hvad koster jeres trykluftsforbrug, når produktionen holder stille? Hvor meget energi bruger I på ventilationsanlæg? Hvor meget demineraliseret vand bruges per enhed?

Bare rolig, langt de fleste produktionsvirksomheder kender heller ikke deres forbrug. I praksis er der først og fremmest fokus på at holde produktionen kørende og imødekomme efterspørgslen. 

Men kravene fra kunderne, fra ledelsen, fra myndighederne er ikke til at tage fejl af – energiforbruget skal ned. Produkterne skal fremstilles med færre ressourcer og mindst muligt CO2 aftryk. Og det skal kunne bevises og dokumenteres. 

Alle i den danske industri vil den vej. Det er ansvarligt og miljøvenligt. Det er store besparelser. Det er solid markedsføring. Det er tid til handling.

Men hvordan? Der er behov for praktisk viden og tal på bordet. Viden du kan stole på og handle efter. Det er præcis dét du får med os: målinger, der giver viden.

E _ M _ S

Teknologien
flytter sig.
Flytter du med?

For få år siden var opsætning af målepunkter og indsamling af data baseret på dyre kabler eller på komplekst trådløst udstyr. Det kostede kassen – men det har vi lavet om på. 

/ Præcise målinger sendes trådløst, så du altid har direkte adgang til live-data online.
   Samler op fra alle målere. Trådløs teknologi, som ikke kommer på tværs af jeres IT.

Grøn omstilling? 
Det behøver ikke at
være et projekt

Mandag morgen installeres målerne. Og inden ugen er omme, kan du analysere dine data. Måling giver viden. Viden giver mulighed for at handle hurtigt og undgå spild.

Foregår jeres grønne omstilling mest rundt om mødebordet?  Ambitionerne er gode, men det reelle energiforbrug flytter sig ikke rigtigt? 

Det handler om viden, og den starter med nøjagtige konstante målinger – på jeres hovedforbrug og de største syndere i jeres produktion. Viden deles med de rigtige mennesker: alarmer, rapporter, tal, visualisering tydeliggør behovet for indsatsområder.

Vi installerer hurtigt og effektivt dine målere og sendere, der giver dig live-data med adgang direkte i skyen. Og bare rolig, vi går ingen steder, før alle dine data er der og rapporterer ind stabilt.

Inden for en uge er der pålidelig og konkret viden på bordet, så der kan tages aktion på fejl, spild og dårlig drift. Vi ser ikke på det her som et projekt. Vi mener, det er helt naturligt at kende energiforbruget på de store maskiner som minimumskrav til den grønne omstilling.

Med det rigtige udstyr og erfarne fagfolk folk på opgaven er det nemt at komme i gang. Med fuldt indblik og overblik bliver energiledelse pludselig meget konkret med besparelse på penge, tid og energi. 


Vi véd hvor dine målepunkter giver mest mening i din produktion.

Mere måling. Mere viden.

Alle forbrugstyper.
Én platform.

Elektricitet

Vand

Varme

Trykluft

Fugt

Gas

Det er vigtigt, at du altid har adgang til de data, du skal bruge, når du har brug for dem. Vi giver dig hele overblikket. Alle forbrugstyper. Én platform.  

Vi installerer hurtigt og nemt nye målepunkter på jeres udstyr – det bliver let for jer at overskue og benchmarke data på tværs af hele produktionen. På tværs af maskiner. På tværs af forbrugstyper.

Ingen overraskelser. Ingen spild. Målrettet indsats. Dokumentation af resultater. Det er grøn omstilling og profitabel drift på én gang.

Vil du se vores platform? Så er du nødt til at mødes med os. Det tager ikke mere end 30 minutter, og vi gør det gerne online.

Det lyder skide dyrt

Er der noget,
vi skal snakke om?

Men, hvad koster det? Er grøn omstilling kun for store virksomheder med store budgetter? Nej – alle kan være med. Hvad enten I er store eller små – I kommer godt i gang for langt mindre, end I tror.

Kort fortalt vil det være et problem, hvis det kun er de største og tungeste, der har råd til EMS og grøn omstilling. Men sådan er det ikke. For små budgetter får vi hurtigt fat i de vigtigste og relevante målepunkter – og så udvider I i det tempo, der passer ind. Vi har simpelthen gjort det muligt for alle at være med. 

God energiledelse skal give mening og hænge økonomisk sammen. I får løbende viden om, hvor næste indsatsområde findes – med besparelser på penge, tid og energi, naturligvis.

 

Nu vil kynikerne måske stadig løfte en pegefinger, og spørge: Kan det egentlig betale sig? Er det der grøn omstilling ikke bare noget feel-good, hvor vi propper vores hårdt tjente pengene ned i et sort hul? 

Vi forstår godt spørgsmålet. Ret skal være ret. At sikre driften i produktionen er naturligvis prioritet #1. Det er præcis derfor vores tilgang til grøn omstilling er udviklet af fagfolk fra produktionen. 

Men vi kan også 100% dokumentere lønsomheden i grøn omstilling. Med mere end 10.000 målepunkter i drift og nogle af de største og dygtigste produktionsvirksomheder i dansk industri på vores kundeliste har vi høstet store og helt konkrete besparelser ved bedre drift, færre fejl, eliminering af spild.

Du er ikke alene

Vil I vide, hvilke resultater vi har skabt med vores kunder?
Du er ikke alene om at vælge markedets stærkeste Energy Management System – vi kalder det: Grøn omstilling – uden snyd

Book et møde, eller du kan også bare ringe til
Jarl Gorridsen:  +45 53 61 46 61 

Next step?

Send en besked. Book et møde. Lad os ta’ en snak om grøn omstilling og profitabel drift. Ring: +45 88 16 61 61

12 + 4 =

GRØN OMSTILLING – UDEN SNYD