Artikel til LinkedIN/ Måling giver viden
– alle teasere der udgives i sammenhæng med artiklen præsenteres under artiklen (scroll ned)

Grøn omstilling i produktionen:
”Det har vi ikke tid til lige nu”

Der er et massivt pres fra alle sider – myndighederne, politikerne, kunderne, meningsdannere og organisationer – der skal implementeres grøn omstilling og mindre CO2-aftryk. Det reagerer virksomhederne på. Naturligvis. ”Vi skal have lavet vores strategi for grøn omstilling”. ”Vi skal have defineret projektgrupper og ansat de rigtige folk”. ”Der skal laves planer og følges op – vi må hellere skabe en organisation, der tager sig af det”. Man bliver helt træt.

Men I kan ånde lettet op. Naturligvis skal man tænke over vigtige emner som den grønne omstilling og nedbringelse af CO2, men I behøver ikke ”bøje organisationen bagover” for at komme i gang. I behøver ikke at have en ”grand plan” for hele vejen til målet. Det er faktisk lidt tosset, for det er hverken svært eller tidskrævende – og læringen gennem de første trin er kæmpestor, så det er faktisk klogt at starte i det små og så blive bedre, as you go along.

Den vej tager vi sammen med vores kunder – og du kender med garanti mange af dem. Vores løsning indenfor overvågning og energiledelse er enkel og hurtig at komme i gang med. På få dage er de første trin implementeret, og kunderne har viden om forbrugsmønster på de vigtigste maskiner og installationer, så de kan sætte ind dér. Det giver lavere energiforbrug og færre omkostninger med det samme – og stor læring om forbrug, adfærd og gevinster. Så har man allerede en platform til at tage de næste skridt.

”Vi har ikke tid” er faktisk en halv-dårlig undskyldning. Tiden er nemlig ikke et problem. Vi hjælper vores kunder i gang, fordi vi har viden om maskiner og processer, og hvor der bør sættes ind. Vi kender til måling og målere. Vi laver netværket. Vi tjekker data – og vi hjælper dig også med at tolke på forbruget, sætte alarmer og finde ud af, hvor oplysningerne skal hen. Vi hjælper sågar med at finde ud af, hvad der kan gøres. Det kan ikke være nemmere – og hvis vi starter mandag, så er du godt i gang allerede inden ugen er omme.

Måske tænker du:  ”aahh…kan det nu passe. Det er garanteret overdrevet”, så læs lige det sidste:

Vi har en god kunde indenfor metal-bearbejdning. De bruger mere end 14 mio kWh om året. I juli 2020 gik vi sammen den første tur gennem fabrikken. Vi startede med de 8 største maskiner og tog derefter sammen nogle mindre skridt ad gangen. Nu her kun 4 måneder efter har de detaljeret styr på alle 14 mio kWh gennem 45 velvalgte målepunkter. De har stort set ikke brugt tid på det – men nu har de overblik og indblik, og vejen mod mindre ressourceforbrug og mindre CO2 er godt i gang. Vi kalder det grøn omstilling uden snyd – og det kan blive virkelighed hos jer også.

Teaser 01/

Grøn omstilling i industrien:
Hvorfor gør det sværere, end det er? 

Når et nyt emne rammer direktionsgangen, følges det af horder af konsulenter og eksperter, der skal spinde guld på det nye fokus. Sådan er det også med grøn omstilling. Der er mange penge i at gøre det komplekst og besværligt. Det behøver ikke at være sådan. Hos DS Energy hjælper vi nogle af Danmarks dygtigste virksomheder med overvågning og energiledelse – så de kan få deres forbrug, CO2 aftryk og omkostninger ned i en fart. Det er enkelt. Hurtigt. Virkningsfuldt. Vi kalder det grøn omstilling uden snyd.

Se mere på: DSenergy.dk

 

Teaser 02/

Hørt mandag morgen: ”Vi starter nu, og så har du energiledelse og grøn omstilling inden weekenden”

Foregår din grønne omstilling mest rundt om mødebordet? Fortsætter forbruget af el, vand, varme, gas etc. uændret? Sammen med vores kunder sætter vi i gang med det samme: Måling på de største maskiner. Viden deles med de rigtige mennesker. Indsats overfor fejl, spild og dårlig drift. Det er enkelt og hurtigt. I kan være i gang på under en uge, og I lærer afsindigt meget af praktikken. Vi har nogle af Danmarks dygtigst virksomheder blandt vores kunder. De har alle fået energiledelse og et stort udbytte på rekordtid. Sammen med dem kalder vi det ”grøn omstilling uden snyd”.

Se mere på: DSenergy.dk 

 

Teaser 03/

Grøn omstilling i industrien: Fra nul til fuldt overblik på få måneder

En af vores kunder indenfor metalindustrien bruger over 14 mio kWh. De ville gerne i gang med energiledelse, for de havde ikke overblikket og vidste simpelthen ikke, hvor de skulle sætte ind for at spare. Vi besøgte dem i juli 2020 og startede med at måle på de 8 største maskiner. 4 måneder efter har de fuldt overblik over alle 14 mio kWh på ca. 45 målepunkter. De har visualisering, sammenligning, alarmer, rapporter videndeling etc. – og naturligvis indsatser, der kan sænke forbruget. Og nu kan de dokumentere det hele. Det er energiledelse i praksis, og det er grøn omstilling med profitabel drift.

Se mere på: DSenergy.dk 

NOTE/ Alle film starter automatisk på LinkedIN,
derfor er filmenes ‘forside’ ikke så afgørende 

Teaser 04/

Alle har tid til energiledelse og grøn omstilling – bare sæt i værk

Grøn omstilling og energiledelse er ikke et projekt. Det er en opgave, der skal løses. Den gode nyhed er: Det behøver ikke tage ret lang tid. Det er også klart, hvad der skal ske: Du skal vide, hvor dit forbrug er, så du kan sætte ind og få det ned. Og så skal du holde øje med, at du kan fastholde resultaterne. Det hjælper vi med hos nogle af Danmarks dygtigste virksomheder, og det er enklere, end du tror. Det er hurtigere, end du tror. Det koster mindre, end du tror. Hvis energiledelse og grøn omstilling er på din dagsorden, så tag fat i os. Du vil med garanti blive positivt overrasket – og så kan du drage nytte af de erfaring vores kunder har gjort.

Se mere på: DSenergy.dk  

Send en besked

12 + 13 =