Artikel til LinkedIN/ Måling giver viden
– alle teasere der udgives i sammenhæng med artiklen præsenteres under artiklen (scroll ned)

Grøn omstilling:
Teknologien flytter sig – flytter du med?

Jeg købte min første 9-nåls-printer i 1983, da jeg gik i 9. klasse. Jeg var nørdet, og ville partout have den printer til min stile, når jeg kom i Gymnasiet. Den kostede 6.000 kroner og det var kun fordi, Svend Aage kunne skaffe den lidt billigere gennem sit firma. Den var langsom. Den larmede. Den skrev heller ikke særlig pænt. Ret hurtigt blev teknologien forbedret, og priserne røg ned. I dag kan man få høj kvalitet og mange funktioner for en tiendedel af, hvad dårlig kvalitet kostede dengang. Den samme historie kan fortælles om fladskærme, computere og GPS, der i dag er gratis i din telefon.

Det er faktisk lidt det samme med energiledelse og EMS – og grøn omstilling. For få år siden var det en disciplin, som blev markedsført som vanskelig, afhængig af helt særligt udstyr og forbundet med kompleks dataopsamling – og dermed naturligvis meget, meget dyr. Men sådan er det ikke længere. DS Energy er grundlagt af industrifolk med indsigt i den faktiske verden – med udgangspunkt i en undren: ”hvorfor pokker skal det være så dyrt at opsamle data, som hverken er komplicerede eller svære at få fat i”?

Nu her næsten 5 år senere – og 10.000 målepunkter klogere – har vi for længst omsat den undren til et 100% holdbart løsningskoncept for vores kunder, hvor vi hver dag beviser, at:

  • Det er enkelt og hurtigt at etablere måling i jeres produktion og langt billigere, end I tror
  • Det naturligvis kan lade sig gøre at samle data op fra eksisterende målere og systemer – og at det faktisk heller ikke vælter budgettet
  • Det er hurtigt og driftssikkert at lave sikkert trådløs dataopsamling uden at bruge en formue på kabeltræk

Det korte af det lange er: Grøn omstilling er for alle. Alle kan få adgang til deres data. Alle kan få overblik og relevant viden om de vigtigste maskiner og forbrugere i deres produktion. Alle har råd til det – og alle kan høste udbyttet. Energiledelse og EMS er ikke blot en disciplin for de store – med de store. Med indsigt og viden om energi og forbrug kan energiledelse få en god start som en central disciplin i virksomheden. Sammen kan vi vælge en vej, som skaber udbytte med det samme – og stort ejerskab i organisationen.

Hvad er så tricket? Hvad er det, der skal til? Svaret er enkelt. Fra vores side er det indgående viden om produktionsudstyr, målergrej, data og netværk – og fra jeres side er det viljen til at starte i det små og komme hen til fuldt overblik og viden – i det tempo, der passer til jer og jeres budgetter. Så leverer vi fuldt overblik og de relevante detaljer om jeres forbrug. Visualisering. Sammenligning. Alarmservice. Rapporter. Videndeling. Hele molevitten på betingelser, hvor alle kan være med.

 

Teaser 01/

Energiledelse og grønne omstilling
– er det ikke skidedyrt?

Når man skal implementere grøn omstilling, er det en rigtig god idé at etablere Energy Management System (EMS) og energiledelse. For nogle lyder det både langsommeligt og dyrt. Men det er det heldigvis ikke. Faktisk tværtimod. For det første er teknologien til måling og data fra maskinerne blevet enklere og billigere, og for det andet kan man sagtens starte i det små og lade det vokse, mens man får mere viden, og budgetterne findes. Vi arbejder med mange dygtige virksomheder og samler ca. 10.000 målepunkter op for vores kunder. Fordi det er enkelt, virkningsfuldt og en rigtig god forretning.

Se mere på: DSenergy.dk

 

Teaser 02/

Grøn omstilling er for alle

Alle taler om Grøn omstilling. Det præger mediebilledet – og det har for længst holdt sit indtog på direktionsgangen. For nogle kan det synes som en disciplin for virksomheder med mange ansatte og store budgetter. Ude i markedet har løsningerne været markedsført som store, komplekse og dyre. Men sådan er det heldigvis ikke mere. I dag kan I komme hurtigt i gang for små budgetter – og høste store fordele: Besparelser på energi/forbrug samt omkostninger, tid og besvær. Hos DS Energy samler vi viden og data på 10.000 målepunkter – og det hele er startet i det små. Til budgetter, hvor alle kan være med.

Se mere på: DSenergy.dk 

 

Teaser 03/

Kan man overhovedet få noget grøn omstilling for 25.000 kroner?

Det kan man da – og ikke nok med det….man kan få hurtigt få sin investering igen via de direkte besparelser på energiforbruget, når man forbedrer driften eller får rettet op på fejl, spild og uregelmæssigheder. Det finder vi sammen med kunderne, fordi vi kender industri, produktion, maskiner, processer, installationer, måling og data. Blandt vores kunder findes nogle af Danmarks store, kendte og dygtige virksomheder. Vi samler 10.000 målepunkter ind for dem, og de er alle sammen startet med mindre fokuserede projekter og beskedne budgetter. De er alle sammen fornuftige mennesker, der ikke bruger pengene uden at få et godt udbytte igen – heller ikke selvom det ”kun” er 25.000 kroner

Se mere på: DSenergy.dk 

Teaser 04/

Kan Grøn omstilling og energiledelse egentlig betale sig?

Ind i mellem kan den lille skeptiker melde sig: ”Det der med grøn omstilling – er det ikke bare noget feel-good, der ikke kan give pengene igen”? Vi forstår godt spørgsmålet – Men vi kan 100% dokumentere, at det modsatte er tilfældet. Vi måler på ca. 10.000 målepunkter for nogle af Danmarks store og dygtige virksomheder. De har alle sammen høstet konkrete besparelser ved bedre drift, færre fejl, eliminering af spild. Nogle af dem har endda fået hele investeringen hjem bare på én eneste maskine eller produktionslinje. Vi ser også, at de investerer i mere – og det er fordi der er penge at hente. Sammen med kunderne kalder vi det ”Grøn omstilling uden snyd”.

Se mere på: DSenergy.dk  

Send en besked

2 + 1 =