Artikel til LinkedIN/ Måling giver viden
– alle teasere der udgives i sammenhæng med artiklen præsenteres under artiklen (scroll ned)

Grøn omstilling: Måling giver viden.
Viden giver handling.

”Hvad er koster jeres forbrug på el, gas, varme og vand i hal 2?”. ”Hvor meget energi bruger I på ventilation her i virksomheden?”. ”Hvad koster jeres kompressorer egentlig, når produktionen står stille?”. ”hvor meget demineraliseret vaskevand bruger I pr. enhed?”

Ovenstående er typiske spørgsmål, når vi drøfter energiledelse og grøn omstilling med vores kunder. Det er det, fordi det er områder, der koster mange penge, mange ressourcer og meget CO2. Ofte – faktisk altid – er der ikke rigtig noget svar. Det kan vi godt forstå, for der er rygende travlt hos mange produktionsvirksomheder – fokus er naturligvis på at imødekomme efterspørgslen.

Men endnu et fokus-område kommer buldrende. Fra kunderne. Fra ledelsen. Fra myndighederne. Energiforbruget skal ned. Produkterne skal fremstilles med færre ressourcer og mindst muligt CO2 aftryk – og det skal gerne kunne bevises og dokumenteres. Samtlige virksomheder vil den vej. Det er ansvarligt. Det er store besparelser. Det er solid markedsføring. MEN HVORDAN? Det kan virke uoverskueligt. Hvor skal man begynde?

Her er den gode nyhed: det er ikke svært eller uoverskueligt. Der er en sikker måde at komme i gang og høste fordelene med det samme. Det handler om at skaffe jer viden. Den viden starter med måling – nøjagtig og kontinuert måling på jeres hovedforbrug og på de største ”syndere” i produktionen og i driften af jeres bygninger. Sammen med direkte formidling til jeres beslutningstagere: alarmer, rapporter, tal, anbefalet indsats. Med den viden, kan man sætte ind med relevant handling og synligt udbytte.

Verden er konkret. Indsatser skal fødes af rigtig viden – og det skal give resultater. Konkrete resultater. Blandt vores kunder finder I blandt andet Grundfos, Linak, Thise, Welltec, Arla, Alfa Laval, Teknos, Skylight Emballage, Frea Aquaculture og mange flere. De har alle set, hvor mange penge, tid og besvær, der er at spare, når fakta bliver stillet til rådighed på en overskuelig måde – så man kan sætte ind mod spild, fejl, uhensigtsmæssigheder og dårlig drift. Måling bliver til viden. Viden bliver til indsats. Indsats giver resultater. Vi kalder det grøn omstilling uden snyd.

…og læs så lige med på det sidste herunder!

Udover den løbende forbedring og gevinst ved et lavere ressourceforbrug, oplever kunderne at masser af fejl, huller og spild, der opstår, lige meget hvor dygtig man er. I sidste uge ringede en af vores gode kunder – og her er en bid af samtalen: ”Vores store kompressor gik ud ved en fejl – det fik vi en melding på med det samme fra jeres system. Vi nåede at koble vores reservekompressor på kompressionstanken….inden de overhovedet opdagede det i produktionen. Alternativt var tanken gået tom, og det havde betydet, at vi havde stået stille i 1-2 timer. Det havde kostet et anseeligt tre-chifret tusindtalsbeløb. Det havde vi aldrig opdaget uden jeres overvågning”. Hos DS Energy blev vi afsindig glade – men kunden var endnu gladere, for hele hans investering i omfattende måling på fabrikken og 5 års licens var tjent ind med ét hug. På 15 minutter. Og historien er absolut ikke en enlig svale.

 

Er der noget vi skal snakke om? Hold dig ikke tilbage, hvis du har spørgsmål eller overvejelser omkring Energy Management System og hvordan det kan hjælpe jeres indsats indenfor energiledelse og grøn omstilling. 

Du er altid velkommen til at ringe til mig – Jarl Gorridsen: +45 53 61 46 61

 

Vil du se hvordan vi arbejder med Energy Manage System til industrien: DSenergy.dk

Teaser 01/

Vi kender faktisk ikke vores forbrug

– slet ikke på maskinerne

Vær ikke flov. Du er ikke alene. Vi hører ovenstående konstant – og naturligvis….folk har jo travlt med at producere, ikke med at tjekke forbrug. Nu kan du få styr på det. Enkelt. Hurtigt. På attraktive betingelser. Vi arbejder for nogle af de største og bedste. De har nu viden om forbruget – og de kan sætte ind mod spild, fejl og dårlig drift. Det er 100% sund fornuft, og det sparer penge, tid og besvær.

Vi kalder det grøn omstilling uden snyd.

Læs hele artiklen: Grøn omstilling: Måling giver viden. Viden giver handling (link til artikel)

Vil du se hvordan vi arbejder med Energy Manage System til industrien: DSenergy.dk

Teaser 02/

Er dine kunder ligeglade med din grønne profil?

Naturligvis ikke. De forventer ansvarligt forbrug af ressourcer. Der er ingen vej udenom. Det er et krav fra markedet – og jeres ledelse tænker med garanti over det. Ledelsen hos vores kunder gør i alt fald. De får konkret viden om forbruget af el, vand, varme, gas etc. Vi har gjort det lettere end nogensinde før at få data og viden, der sætter jer i stand til at minimere energiforbruget. En grønnere profil. Mindre CO2. Færre omkostninger. Vi arbejder med mange af de allerbedste. Ring og hør hvem – og få at vide, hvor let det er at komme i gang. Så du kan se dine kunder i øjnene. 

Læs hele artiklen: Grøn omstilling: Måling giver viden. Viden giver handling (link til artikel)

Vil du se hvordan vi arbejder med Energy Manage System til industrien: DSenergy.dk

 

Teaser 03/

Grøn omstilling er faktisk skidelet
– det kræver bare lidt viden

Alle taler om det. Men hvordan gør man noget ved det? For mange er det måske lidt svært – det der med grøn omstilling. Men ikke for kunderne hos DS Energy. De har faktisk bestemt sig for at gøre noget ved det. Og de får den viden, der skal til. Med måling og energiledelse fra DS Energy. På få dage kan vi hjælpe dig – fra at have formodninger og meninger om forbrug til at have fakta og viden. Præcist. Enkelt. Effektfuldt. Blandt vores kunder finder I nogle af Danmarks dygtige virksomheder – og de høster gevinster hele tiden. Ned med energiforbrug. Ned med omkostninger. For kunderne er det grøn omstilling uden snyd og uden besvær.

Læs hele artiklen: Grøn omstilling: Måling giver viden. Viden giver handling (link til artikel)

Vil du se hvordan vi arbejder med Energy Manage System til industrien: DSenergy.dk

Teaser 04/

Grøn omstilling: En måling er bedre end en mening

For vores kunder er grøn omstilling ikke politiske ambitioner og skåltaler. Det er helt konkrete besparelser på energiforbruget og helt konkrete sænkning af omkostningerne. HVORDAN? Ja ved at måle naturligvis – og omsætte fakta til viden og derefter indsats. Sådan kommer energiforbruget ned og den grønne omstilling breder sig…som en helt naturlig adfærd. Med målerløsning og energiledelse (EMS) fra DS Energy høster nogle af Danmarks dygtige virksomheder store fordele. Hele tiden. Vi kalder det grøn omstilling uden snyd. Vil du høre mere om det – og komme i gang med energiledelse og grøn omstilling, så kontakt os og hør, hvordan de andre gør. Enkelt. Hurtigt.

Læs hele artiklen: Grøn omstilling: Måling giver viden. Viden giver handling (link til artikel)

Vil du se hvordan vi arbejder med Energy Manage System til industrien: DSenergy.dk

 

Send en besked

1 + 1 =