FAIR Plastic 

Dette er en serie á 8 opslag der sætter skarpt på grundfundamentet for FAIR Plastic  

VIL DU VIDE HVOR MEGET PLASTIKAFFLAD
VI GENANVENDER I DANMARK? 

CIRKA 30% 

…og det gjorde vi så også i 1992

What? Jo, den er god nok. 

Plastikaffald kan deles op i to bunker:  

30% bliver udnyttet og genanvendt. Det er supergodt. Flueben.
Det har vi som sagt gjort i årtier. 

Vi efterlader stadigvæk et bjerg af ressourcer.

Cirka 240.000 tons.  

Og for at få det tal lidt ned på jorden, så er det en convoy af lastbiler på 1200 kilometer, læsset med plastikaffald.

Hvad kan jeg gøre ved det, tænker du måske?

Tja, hvis I gerne vil være med på en rejse der med tiden kommer til at flytte bjerge (af plastikaffald) så kræver det måske ikke andet, end at I stiller krav til jeres plastik: 

Efterspørg genanvendt plastik fra bunke no #2 (den store)

Vi er ret stolte over at være de første i Danmark der kan udnytte og genanvende plastikaffald direkte fra danskernes husholdninger. 

Det er en big-deal for hvordan vi kan bevare vores ressourcer i  cirkulære processer og partnerskaber. 

 Skal du være med? 

#fair-plastic

Teaser 02/

Grøn omstilling er for alle

Alle taler om Grøn omstilling. Det præger mediebilledet – og det har for længst holdt sit indtog på direktionsgangen. For nogle kan det synes som en disciplin for virksomheder med mange ansatte og store budgetter. Ude i markedet har løsningerne været markedsført som store, komplekse og dyre. Men sådan er det heldigvis ikke mere. I dag kan I komme hurtigt i gang for små budgetter – og høste store fordele: Besparelser på energi/forbrug samt omkostninger, tid og besvær. Hos DS Energy samler vi viden og data på 10.000 målepunkter – og det hele er startet i det små. Til budgetter, hvor alle kan være med.

Se mere på: DSenergy.dk 

 

Teaser 03/

Kan man overhovedet få noget grøn omstilling for 25.000 kroner?

Det kan man da – og ikke nok med det….man kan få hurtigt få sin investering igen via de direkte besparelser på energiforbruget, når man forbedrer driften eller får rettet op på fejl, spild og uregelmæssigheder. Det finder vi sammen med kunderne, fordi vi kender industri, produktion, maskiner, processer, installationer, måling og data. Blandt vores kunder findes nogle af Danmarks store, kendte og dygtige virksomheder. Vi samler 10.000 målepunkter ind for dem, og de er alle sammen startet med mindre fokuserede projekter og beskedne budgetter. De er alle sammen fornuftige mennesker, der ikke bruger pengene uden at få et godt udbytte igen – heller ikke selvom det ”kun” er 25.000 kroner

Se mere på: DSenergy.dk 

Teaser 04/

Kan Grøn omstilling og energiledelse egentlig betale sig?

Ind i mellem kan den lille skeptiker melde sig: ”Det der med grøn omstilling – er det ikke bare noget feel-good, der ikke kan give pengene igen”? Vi forstår godt spørgsmålet – Men vi kan 100% dokumentere, at det modsatte er tilfældet. Vi måler på ca. 10.000 målepunkter for nogle af Danmarks store og dygtige virksomheder. De har alle sammen høstet konkrete besparelser ved bedre drift, færre fejl, eliminering af spild. Nogle af dem har endda fået hele investeringen hjem bare på én eneste maskine eller produktionslinje. Vi ser også, at de investerer i mere – og det er fordi der er penge at hente. Sammen med kunderne kalder vi det ”Grøn omstilling uden snyd”.

Se mere på: DSenergy.dk  

Send en besked

11 + 10 =