Vi lever inde

Der er næppe noget der forekommer os mere naturligt end frisk luft, natuligt lys og suveræn akustik. Når vi går ud i naturen, har vi rigeligt af det hele. Alligevel lever de fleste af os 90% af livet indenfor. Det sætter perspektiv på hvorfor indeklima er så vigtigt for os. Og svar på, hvorfor, vi hungrer efter de naturlige kvaliteter.

Derfor har vi udviklet aereNmore LOFT.

Et kompromis eller én samlet loftsløsning?

Hos Saint-Gobain tror vi ikke på kompromisløsninger. Vi arbejder for at skabe optimale faciliteter, inderum, hvor vi lever det meste af vores liv. Dilemmaet med indeklima er, at ingen af os burde prioritere mellem luft, lys og lyd. Det er helt basale elementer, der bør fungere optimalt.

Den perfekte indeklimabalance opnåes, når luft, lys og lyd integreres i én samlet løsning, hvor alle elementer er med til at løfte indeklimaet. Derfor er loftet er den korteste vej til et bedre indeklima. En løsning der omfavner faciliteternes anvendelse og den store diversitet som ny og gammel arkitektur tilbyder.

Det er præcis det, du får med aereNmore LOFT. Én samlet loftsløsning. Avanceret. I al sin enkelthed.

 

Ender budgettet med at blive spist op af analyser, målinger og papirarbejde, så har du i sidste ende fået meget lidt indeklima for pengene. Hos aereNmore tror vi på transparente aftaler og indeklimaløsninger der gør en reel forskel.

Vi foretager gerne en vurdering af dine muligheder og en screening af dine faciliteter, så vi kan give dig reelle beregninger retur. Og bare rolig, hos os koster det ikke noget at få tal på bordet. Til gengæld får du en økonomisk garanti for at vores løsninger lever op til det vi lover. 

 

Vil du vide mere? 

01

Diffus ventilation

Ingen synlige ventilationsrør. Ingen træk. Optimal temperaturkontrol. Mindre støj. Bedre CO2-kontrol. Diffus ventilation er fremtidens løsning til renoveringer og nybyggeri.

aereNmore LOFT består af et lavt hulrum, hvor der blæses frisk luft ind. Det danner et overtryk så luften siver igennem akustikloftet, og sikrer en jævn fordeling af frisk luft over hele loftets areal.

Traditionelt ender ventilationssystemer ofte som en kompromisløsning. De store ventilationsrør placeres hvor der nu er plads, så det ikke konflikter med belysning, loftbeklædning og øvrige installationer. Men når det kommer til ventilation er kompromiset meget sjældent en god løsning.

Hvis dit ventilationsanlæg ikke installeres rigtigt skabes der helt uundgåeligt træk i rummet. Ujævn rumtemperatur og dårlige driftsbetingelser, samt en ringe CO2-kontrol. 

Det er uundgåelige konsekvenser hvis man ikke vælger at lave en samlet løsning, der giver rum og mulighed for en jævn fordeling af frisk luft over hele rummets areal.

aereNmore LOFT giver svar på hvordan vi kan løse en svær udfordring med en simpel konstruktion.  Med diffus ventilation er det muligt at opnå en høj kontinuert luftkvalitet, der tilgodeser alle der opholder sig i rummet. 

Alle ventilationsrør er skjulte over akustikloftet, hvor de blæser frisk luft ind over hele loftet. Det danner et overtryk der sikrer at den friske luft siver igennem akustikloftet, ligeligt fordelt over hele loftets areal. 

Det eliminerer alle klassiske indeklimaudfordringer ved ventilation. Der opstår ikke træk. Lavfrekvent ventilationsstøj opsluges over akustikloftet. Drift, temperatur- og CO2-kontrol er optimale. 

Har du særlig kritiske krav til dit ventilationssystem og udsugning? Med aereNmore LOFT er mulighederne mange og vi imødekomme behovet for de fleste brancher.

02

Lad der blive lys

02

Lad der blive lys

aereNmore LOFT kan tilpasse belysningen til det arbejde, der skal udføres i faciliteterne. En rig belysning med alle de muligheder moderne LED-belysninger kan bidrage med. Uden at gå på kompromis med øvrige installationer. Og naturligvis med stor fokus på energibesparelse. Det er dig der bestemmer.

Det rigtige lys er helt afgørende for et godt og produktivt arbejdsmiljø og indeklima. For at skabe illusionen af naturligt lys optimalt, med en rig og behagelig belysning, er det afgørende at lyskilderne kan spredes ud over et stort areal, så der undgåes at lave spots af lyskilder.  

Ved at integrere LED-belysning direkte i akustikloftet, kan vi skræddersy præcis den belysning, der imødekommer jeres ambitionsniveau og behov.

Belysningen kan tænde og slukke automatisk ved tidsindstilling eller bevægelsessensor. Lyset kalibreres også automatisk og løbende i rummet over hele dagen. En lyssensor læser hvor meget naturligt lys der er rummet, og tilpasser lysstyrken derefter. Det er også muligt at lave en dynamisk styring af lysets farvetemperaturer. 

Det sikrer at der altid opnås den ønskede lysstyrke i rummet og der ikke er behov for yderligere belysning.

03

Ekko. Ekko. Ekko.

Ekko.
Ekko.
Ekko.

God akustik skabes bedst når lyddæmpende materialer overstiger 30% af rummets areal, og fordelt over hele rummet. Den nemmeste løsning til fremragende akustik opnåes med loftet. Med Saint-Gobains rumakustiske lofter er mulighederne mange – og du kan roligt skrue op for forventningerne.

aereNmore LOFT består af to loftslag, der tilsammen danner et hulrum. Det nederste lag er bygget på akustiske loftmoduler fra Saint-Gobain, der repræsenterer mangeårig erfaring inden for rumakustiske loftsløsninger.

Vi kan tage alle forhold med i betragtning for at designe en rumakustik der passer perfekt til rummets størrelse, form, anvendelse og ambitionsniveau.

Et akustikloft dæmper uhensigtsmæssige lydrefleksioner og støj, og skaber i stedet et behageligt lydmiljø, der er rart at arbejde og opholde sig i. Og for at optimere rumakustikken kan der suppleres med øvrige lyddæmpende materialer på væggene.

aereNmore LOFT sikrer at din loftsløsning overholder de strenge krav til efterklangstid for blandt andet skoler.

Det giver også et meget pænere resultat, hvor alle installationer er gemt over akustikloftet, men du bevarer samtidig nem adgang til eventuelle reparationer og vedligeholdelse.

 

Hvad så nu? 

Er der noget vi skal snakke om?

Så kommer vi til det akavede. Har vi noget at tale om? Økonomi er jo et godt sted at starte, for, kan det overhovedet betale sig? Og hvis vi skal tale med rent mel ud af posen, så véd vi det faktisk ikke. Det kommer helt an på hvor meget du sætter pris på et godt indeklima. 

Udfordringen med indeklimaløsninger er, at det er svært at optimere løsninger der helt grundlæggende ikke er ideelle. Når ventilation, belysning og akustik installeres individuelt vil der opstår konflikter. En samlet loftsløsning er den korteste vej til et suverænt indeklima, hvor luft, lys og lyd er integreret.  

Det er ikke bare noget vi siger. Vi går ingen steder før vi er færdige, og du har fået den indeklimakvalitet du er blevet lovet. Vi måler på kvaliteten af alle tre parametre: luftkvalitet, lyskvalitet og lydkvalitet. 

Vi er med dig under hele processen. Men hvis du vil se dit reelle potentiale med aereNmore LOFT, så er vi nød til at mødes. Og få en ærlig snak om jeres ambitionsniveau, når det kommer til indeklima.

Og hvis vi kommer så langt, at vi bliver enige om at lave et projekt sammen, så får du naturligvis en økonomisk garanti for at vores løsninger lever op til det, vi siger de gør.

Skal vi mødes? 

Vil du vide mere om hvordan vi arbejder med indeklima og mulighederne med aereNmore LOFT? Det behøver ikke tage mere end 20 minutter, men vi bliver gerne lidt længere. Vi mødes også gerne online.

Få en screening af dine faciliteter.

For at give dig reelle beregninger og overblik for dit potentiale med aereNmore LOFT foretager vi en screening af dine faciliteter. Og bare rolig, hos os koster det ikke noget at få tal på bordet.

Vi har behov for bedre indeklima.
Og ikke mere snak.

Pseudo-arbejdet har fået godt fat i indeklimadebatten. Men i al snakken, må vi ikke glemme de mennesker der har et arbejdsliv, og børn, der når at gennemføre skolen, uden der investeres et søm i reelle indeklimaløsninger. Dyre screeninger, analyser og papirarbejde spiser budgetterne. Men har vi egentlig ikke viden nok? Og bliver vi i virkeligheden klogere af at gå til hånde? Det har vi lavet en artikel om… 

 

Få syn for sagen

Herunder kan du se nogle af vores udvalgte kundecases. Hold dig ikke tilbage, ring hvis du har spørgsmål, vi er altid nysgerrige efter nye projekter og muligheder.  

CASE #01

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. 

CASE #02

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. 

CASE #03

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. 

CASE #4

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. 

Kontakt os

Next step?

Send en besked. Book et møde.
Lad os ta’ en snak om dit indeklima.

Vi glæder os til at mødes med dig. 

Mats-Arne Olsson

Mats-Arne Olsson

Ledelse og salg

Ring: +45 42 12 76 42
Send en e-mail

Uffe Jespersen

Uffe Jespersen

Projekter

Ring: +45 42 12 79 24
Send en e-mail

13 + 9 =

Godt indeklima fra