3

Novemeber 2019

Timeforbrug og produktionsudgifter

Projekt 01

Dato + Beskrivelse
= timer

LINK TIL PROJEKTSIDE !!

 

Projekt 01

Dato + Beskrivelse
= timer

Projekt 01

Dato + Beskrivelse
= timer

Projekt 01

Dato + Beskrivelse
= timer

Projekt 01

Dato + Beskrivelse
= timer

Projekt 01

Dato + Beskrivelse
= timer

=

Total timeforbrug i november 2019:

48 timer

3

Vilkår og samarbejdsaftale

– mellem KUNDE og KimBO&Co. 

Samarbejdsaftale

VI GLÆDER os til at samarbejde med jer. På denne side kan du følge med i alle vores processer, se hvad vi arbejder med og hvor langt vi er.

Samarbejdet bygger på en fast planlagt proces, hvor der planlægges et content-tema for 3 måneder af gangen, der sikrer et optimalt workflow i vores content-produktion og giver jer mest mulig value for budgettet.

Budget for rammeaftale= 15.000,00 DKK/pr. måned
– aftalen er løbende med mulighed for opsigelse efter løbende måned + tre måneder

Den tid vi anvender på projektet har direkte konsekvens på vores økonomi i projektet. Og for at overholde budget og levere så meget for pengene som muligt er det en stor nødvendighed at alle committer sig til den aftalte tidsplan.

Når man arbejder med content marketing, digital networking og salg skabes resultaterne over tid ved at der opbygges en stærk markedsposition med substans. Det er derfor mest hensigtsmæssigt at man vurderer added value over en periode på 1-2 år.

 

Vi ser frem til at samarbejde med jer!

Handelsbetingelser

Den tid vi anvender på projektet har direkte konsekvens på vores økonomi i projektet og for at overholde budget og levere så meget for pengene som muligt er det en stor nødvendighed at alle committer sig til den aftalte tidsplan. 

 Udført arbejde der ikke er en del af platforms aftalen vil faktures med en fast timetakst på 650,00 DKK såfremt andet ikke er aftalt. Vi udfører eller påbegynder ikke arbejde uden en gensidig aftale.

 

Betalingsvilkår og binding

Den månedlige rate og øvrigt arbejde faktureres samlet og månedligt med max betalingsfrist på netto 8 dage.

Aftalen er løbende og kan opsiges skriftligt af begge parter med én måneds varsel. Begge parter bindes dog til at gennemføre de igangværende projekter der måtte overskride opsigelsesperioden.

Fx.: KimBO&Co. producerer en standard content-hub der forløber over tre måneder. KUNDEN opsiger samarbejdet efter én måned. Samarbejdet vil dermed ophøre efter to måneder.

Denne bindning træder i kraft ved første projektstart.

 

KimBO&Co /Mere Substans, tak!
KimBO Christensen / Ring: 2294 8426 / Mail: kimbo@molskontoret.dk

/Alle priser er ekskl. moms og betalingsfrist på 8 dage netto

Send en besked

6 + 9 =