Asbest

– lovpligtige uddannelseskrav

Mange danske håndværkere arbejder med asbest – uden at vide det. Er du én af dem? Vi har elimineret de største udfordringer for at gennemføre lovpligtig grundkursus: udgifter, tid og tilgængelighed. 

Alle skal have mulighed for at arbejde sikkert med asbest.

Hvem har fordel af  kurset?

HÅNDVÆRKERE

Asbest har en 100 år lang historie i dansk byggeri og de fleste håndværkere vil på et tidspunkt blive konfronteret med asbest. VVS’ere, murer, tømrer, gulvlæggere vil alle have stor fordel af kurset.

NEDBRYDNING

Nedbrydning udgør især en stor risico for at blive konfronteret med asbest. Den udvidede uddannelse for indvendig asbestarbejde er et absolut krav fra danske myndigheder. 

SKADESERVICE

Efter brand- og øvrige skadesituationer er det vigtigt at alle har indsigt og forståelse for hvornår der er risiko for asbest og hvordan situationen skal håndteres. Kursus for indvendig asbestarbejde kræves.

Hvad får du ud af kurset?

Ved at samle de dygtigste spillere på markedet med +30 års baggrund i prøveudtagning, analysering og håndtering af asbest, også i ekstreme miljøer som efter skadesituationer, har kurset meget mere at byde på end teori. Du lærer at arbejde hensigtsmæssigt med asbest for at imødekomme lovpligtige krav. 

$

PÅKRÆVET UDDANNELSE

Gældende lovkrav kræver at du får praktisk indsigt, oplæring og forståelser for hvordan du tilrettelægger og udfører asbestsanering der ikke belaster eller udsætter personer og omgivelser for asbestholdigt støv og materialer.

$

LÆR AT ARBEJDE MED ASBEST

For at imødekomme gældende lovkrav giver vi dig del i vores +30 års erfaringer med asbestsanering og teknikker der kan effektivisere og optimere dit arbejde.

$

LÆR AT GENKENDE ASBEST

Din evne til at genkende hvornår der er risiko for asbest er især afgørende for at overholde dels lovkrav men endnu vigtigere din egen og andres sikkerhed. 

$

SUNDHEDSRISICI

Du får indsigt i de sundhedsrisici der forbindes med udsættelse af asbest-fibre samt grænseværdierne herfor. 

$

ASBEST I DANSK BYGGERI

Kurset giver indsigt i hvad asbest er, hvor det kommer fra, samt hvor og hvornår asbest er blevet anvendt i danske byggematerialer.  

$

UDVIDET ASBEST KURSUS

Dette kursus bliver også anvendt som grundkursus til det lovpligtige udvidet asbestkursus for arbejde med asbest indvendigt, som dette kursus efterfølgende kan udvides med.   

Digital platform + personlig instruktør

NÅR DU HAR TID

Hos os er der ingen elever der kommer for sent. Der er ingen stole, men der er altid plads til flere elever. Vores grundkurser er online og er tilgængelig, når du har tid.

SPAR OP TIL 50% PÅ KURSUSBUDGETTET

Vores kurser er et perfekt mix af moderne online kurser og en traditionel personlig instruktør. Vores elever lærer hurtigere og husker mere end ved traditionelle kurser – og sparer op til 50% på kursusbudgettet.

PERSONLIG INSTRUKTØR

For at kunne arbejde hensigtsmæssigt med asbest, uden at være til sundhedsfare for sig selv, andre og miljø, er det helt afgørende at eleverne evalueres af en erfaren instruktør.

Hvordan foregår kurset? 

Kurset er et mix af et digitalt online kursus og med en personlig instruktør. Din instruktør vil følge hele processen, præcis som et traditionelt kursus, for at sikre at alle deltagere har den nødvendige forståelse af arbejdsprocesserne med asbest.

Markedets bedste og mest effektive online platforme og processer til fjernundervisning er aldrig 100% automatiseret. Vores undervisningsprogram bygger på best-practise hvor eleverne dels skal svare korrekt på objektive spørgsmål og dels beskrive deres svar som en personlig instruktør evaluerer på.

Din instruktør

Erik Christensen har arbejdet med kritiske situationer ved især brand- og vandskade igennem tre årtier. Via skadeservice har han håndteret opgaver med asbests, PCB, og andre farlige stoffer i bygningsmaterialer. Igennem årene har han opbygget en stor viden og praktisk erfaring for optimal håndtering af farlige stoffer. 

Siden 2003 undervist i farlige stoffer i bygningsmaterialer for landets største og mest kompetente skadeservicevirksomheder, samt en lang række håndværkere og specialarbejdere.

$

Erik Christensen

Ekspert og underviser i håndtering af fugt-teknik og farlige stoffer i bygningsmaterialer

RING: 2294 8425 – eller mail (klik her)

Hvad er med i kurset?

Hvad er asbest?

Du får indsigt i hvad asbest er og hvilke typer asbest der findes. Du lærer hvor det kommer fra og hvordan det er bearbejdet.

Hvor finder man asbest?

Det overrasker mange hvilke byggematerialer der kan indeholde asbest. Lær hvor du skal være opmærksom på risiko for asbest.

Sundhedsrisici

Lær hvornår og hvordan asbest udgør en sundhedsrisiko, samt relaterede sygdomme og negative virkninger. 

Sikkerhed

Lær arbejdsprocesser for hvordan man håndterer asbest hensigtsmæssigt og hvordan du overholder gældende lovkrav. (Indeholder praktiske opgaver) 

Praktisk håndtering af asbest

Du får del i +30 års praktiske erfaringer og vi hjælper dig til at være opdateret med arbejdsprocesser og retningslinjer der imødekommer alle gældende lovkrav.

PERSONLIG INSTRUKTØR

Du får en personlig instruktør tilknyttet dit kursus, der vil evaluere dit kursusforløb og sikre at du kan arbejde sikkert med asbest.

Start dit kursus

Kom i gang med dit kursus med det samme

HAR DU ALLEREDE MODTAGET LOGIN?

FAQ 

Se vores oftest stillede spørgsmål til vores online asbest grundkursus

$

Skal alle asbestarbejdere have uddannelse?

Ja. Gældende lovkrav kræver at alle der arbejder i asbestbelastet miljø skal have personlig dokumentation for asbestuddannelse.

$

Hvor hurtigt kan jeg modtage kursusbevis?

Du modtager dit kursusbevis når kurset er gennemført og din instruktør har godkendt alle dine svar. Du modtager herefter kursusbevis via mail.

$

I hvilket omfang kan jeg arbejde med asbest efter gennemført kursus?

  1. Asbest Grundkursus omfatter arbejde med asbest udvendigt, samt mindre reparationer og vedligehold.
  2. Udvidet asbestkursus omfatter alle former for asbestarbejde (udvendigt og indvendigt) 
$

Hvad er lovkrav for at arbejde med asbest?

Du skal kunne dokumentere at du har gennemført uddannelse og instruktionsforløb der lever op til AT’s krav om asbestuddannelser.  Vores kurser omfatter en grundig vurdering af hvorvidt du kan arbejde med asbest der ikke belaster eller udsætter personer og omgivelser for asbestholdigt støv og materialer. Dette vurderes af en egnet og erfaren instruktør. Har du spørgsmål hertil – klik her

$

Hvordan logger jeg ind?

Når du har bestilt dit kursus (det kan du gøre ved at klikke her) modtager du login via mail som du kan indtaste: klk her

$

HAR DU FLERE SPØRGSMÅL?

Vi er altid klar til at hjælpe dig videre – send os en besked 

Send os en besked 

Du får en grundig basisviden der lærer dig at genkende materialer og situationer hvor der er risiko for asbest og praktisk indsigt i hvordan du kan arbejde med med asbestholdige materialer. 

$

DIN INSTRUKTØR

Skriv direkte til din instruktør, Erik Christensen

$

Dit kursus

Asbest udvendig, små reparationer og vedligehold

$

Vilkår

© 2020 All rights reserved EC Systemservice 

$

Databeskyttelse

Vi passer godt på dine data – se mere